Style me #1
Posted: October 17, 2014 Filed under: >>> Hot Stuff, >>>Daily Forecast | Tags: Annousa Mela, Attica, backstage, behind the scenes, denim on denim, fashion tips, Golden Hall, how to, Joy, making of, max & co, mega, megatvcom, mirror selfie, my look, my style, sante shooes, shooting, style tips, tips, video, Αννούσα Μελά, γύρισμα, μποτάκια, πως να συνδυάσω, τζιν φούστα, τι θα φορέσω σήμερα, το στυλ μου Leave a comment »Βγάζουν αυθόρμητα τη γλώσσα σε όποιον (κανόνα) τα πλησιάζει απειλητικά.
Αυθαδιάζουν σε όποιον θέλει να τα καταπιέσει.
Ερωτεύονται ό,τι τα πλαισιώνει ρέμπελα.
Η denim γειτονιά αεικίνηση στην επίθεση των δερμάτινων pencils σηκώνει ψηλά το λάβαρο της ψηλόμεσης φούστας και επικοινωνεί δυναμικά το uniform look με την απαραίτητη μονοχρωμία και ομοιομορφιά.
Το τζιν πουκάμισο, από την άλλη παραμένει πιστό στον vintage light blue τόνο που το καθιέρωσε και δεν αποχρωρίζεται ποτέ και για κανένα λόγο την ladylike αισθητική που το κάνει να νιώθει σέξι και hot.
Κι όλα αυτά δεν θα είχαν καμία σημασία αν δεν “σφραγίζονταν” από ένα ζευγάρι pointy booties.
Σουέντ, πολυτελή και παράδοξα σοφιστικέ ενισχύουν τον street ατίθασο χαρακτήρα τους με cool βόλτες στα πλακόστροτα των classic γειτονιών της Αθήνας, βλπ. κέντρο, επιδεικνύοντας τα ανυπέρβλητα σεξι cut τους στο κουτεπιέ και την Α’ βαθμού συγγένεια τους με τα iconic looks του Λονδίνου και της Νέας Υόρκης.
“Χτίσε” πάνω σε αυτά που αγαπάς και πρόσθεσε τα απαραίτητα “μπαχαρικά” για να τονίσεις την γεύση τους.
Ανδρόγυνες πινελιές, τύπου loose παπιγιόν και μυτερά booties σε βεραμάν χρώμα, ανήκουν σίγουρα σε αυτά.
Ξεχώρισε κάθε μέρα από το πλήθος δυναμικά.
xxxxx
A.