Let’s give STYLE a chance.

Η αρχή του στυλ είναι η δημοκρατία.

Η δημοκρατία είναι η αρχή της ελευθερίας.

Η ελευθερία είναι η αρχή της δημιουργικότητας.

Η δημιουργικότητα είναι η αρχή της αρμονίας.
Της αρμονίας με τους γύρω.
Της αρμονίας με τον εαυτό μας.
Και πάμε πάλι από την αρχή.
Σε μια εποχή με πιέσεις και ταχύτητα και κόρνες και γρήγορες συναντήσεις και on line συζητήσεις και στρες και τάσεις και πρόσωπα και βλέμματα και ματιές και πολλά παιδικά χαμόγελα και αρκετά γιατί και λίγο λιγότερα διότι, στάσου μια στιγμή όπου και όταν σε πετύχει ο χρόνος και δες το στυλ και τη ζωή σου 3D.
Στο μπλέντερ του καθημερινού σου κοκτέιλ, αφού πάρεις βαθιά ανάσα (*είναι πολύ σημαντικό η αναπνοή να φτάνει ολόκληρη στα πνευμόνια και να σε ηρεμεί -αγαπημένο pilates tip από την Νίκη και την Δήμητρα του Ananea Pilates + Yoga Kolonaki) δώσε έμφαση στις αναλογίες και τις ισορροπίες.
Ανάμεσα και ANAMESA (*το urban “αρχηγείο” σκέψεων, νέων cool looks για shopping και υπερσυναντήσεων στο ιερά λατρεμένο κέντρο της Αθήνας) στα όσα κάνεις και στα όσα ψάχνεις το στυλάτο -και όχι μόνο- μυστικό είναι η αρμονία. Μοιράσου το.
Όλος ο πλανήτης είναι μια γειτονιά.
Μην το ξεχνάς. 
Ταξίδεψε “αχόρταγα” σε αυτόν.
Ταξίδεψε παθιασμένα με αυτόν.
Αυτό κάνω κι εγώ μαζί σου προσπαθώντας non stop να αυγατίσω την παλέτα των χρωμάτων στα μάτια των παιδιών μου, τις γεύσεις, τα αρώματα και τις αντανακλάσεις που έχει η κάθε επόμενη στιγμή και το κάθε πολύτιμο δευτερόλεπτο μαζί τους.
Μεγάλο φιλί, pause στο χρόνομετρο για κάθε εξέλιξη και φωτογραφικό κλίκ από την πρόσφατη συνάντηση-συζήτηση-style training του Mystyleforecast και της DpAm για γονείς και παιδιά στο κατάστημα της Γλυφάδας.
Τα λέμε πάντα εδώ σύντομα.
χχχχχ
Α.
#chicwithatwist #thinkwithatwist
http://www.mystyleforecast.com/wp-content/plugins/sociofluid/images/facebook_48.png http://www.mystyleforecast.com/wp-content/plugins/sociofluid/images/twitter_48.png